Snel geld verdienen

Snel en gemakkelijk geld verdienen willen we allemaal wel. Goedkoopprinten.nl maakt dit mogelijk met haar unieke klanten promotieprogramma.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing. 2 partijen hebben te maken met deze marketing. Namelijk de adverteerder en de affiliate. De adverteerder is de partij die meestal producten of diensten verkoopt online, vaak is dit door middel van een webwinkel. De affiliate is de persoon die door middel van haar eigen website reclame maakt voor de website van de adverteerder. Ze plaats dan vaak een linkje op haar site naar de site van de adverteerder. Klikken er bezoekers van haar site op deze link en gaan ze uiteindelijk over tot aankoop op de site van de adverteerder, dan krijgt de affiliate hiervoor een beloning.

Het promotieprogramma van Goedkoopprinten

Goedkoopprinten is een uniek klanten promotieprogramma opgestart waarbij mensen door middel van affiliate marketing reclame kunnen maken. Wanneer u deelneemt aan dit programma kunt u teksten en links plaatsen op uw site die linken naar de site van Goedkoopprinten. Wanneer een gebruiker hierop klikt en doorverwezen wordt naar de site van Goedkoopprinten, wordt deze gebruiker gevolgd. Als deze uiteindelijk overgaat tot verkoop, krijgt de affiliate daarvoor een beloning. Maar het gaat nog verder, u kunt namelijk ook een hoop geld verdienen door kennissen, vrienden of familieleden ook affiliates te maken. Voor een uitgebreide uitleg kunt u kijken op de pagina van affiliate.